Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 20 гостей.

ExportUA

Новини
02.06.2024 - 12:13 | Яскраво та з користю відзначили міжнародний день захисту дітей у Львові

Дітей Бахмута запросила Норвезька рада у справах біженців на святковий захід. З вітальним словом до дітей звернувся провідний юрист NRC Павло Андрєєв, а його колежанка Ольга Даниляк провела інформаційну сесію для батьків про державні соціальні допомоги.

02.06.2024 - 11:54 | Веселі спортивні та інтелектуальні конкурси для бахмутських дітей в Одесі

На жаль, цього року День захисту дітей в Україні знову проходив в умовах війни, яка торкнулася життя кожного маленького українця. У це свято дорослим особливо важливо було підтримати дітей і показати, що вони завжди поруч.

02.06.2024 - 11:10 | Мрії збуваються

У Краматорську для всіх охочих гостинно відчинив двері навчально-розвивальний майданчик художньо-естетичного напрямку. Майстер Бахмутського міського народного Дому Дмитро Денисенко щедро поділився своїм досвідом з усіма, хто завітав та долучився до творчого процесу.

01.06.2024 - 17:05 | Світле свято для маленьких бахмутських сердець

1 червня – день, коли світ огорнутий атмосферою безмежної любові та щирої турботи про найдорожче – наших дітей.

01.06.2024 - 14:56 | Начальник Бахмутської міської військової адміністрації Олексій РЕВА привітав зі святом бахмутських діточок, які наразі перебувають у Кривому Розі

З великим задоволенням та радістю кожного разу приходжу на зустріч з нашими юними бахмутянами. Особливо приємно сьогодні бути серед наших діточок і привітати їх із початком літа і Днем захисту дітей.

01.06.2024 - 13:39 | Начальник Бахмутської міської військової адміністрації Олексій РЕВА з робочим візитом відвідав Кривий Ріг

Сьогодні перебуваю у Кривому Розі, місті – яке одним із перших прийняло переселенців з Бахмутської громади, надавши всебічну підтримку та прихисток.

01.06.2024 - 09:18 | Привітання начальника Бахмутської міської військової адміністрації Олексія РЕВИ з Міжнародним днем захисту дітей

У перший день літа Україна разом зі світовою спільнотою відзначає Міжнародний день захисту дітей. Через повномасштабну війну сьогодні наші діти зростають в умовах страшної реальності, під звуки сирен, далеко від рідного дому й друзів. Тож головним меседжем цього дня є нагадування суспільству, що немає нічого дорожчого за їхнє життя, здоров’я і  безпеку.

31.05.2024 - 18:03 | Бахмутська газета «Вперед» зараз у Женеві

Голова Національної спілки журналістів України Сергій Томіленко зустрівся з представниками дипломатичних делегацій при офісі ООН у Женеві. Зібралися дипломати з Австрії, Литви, Латвії, Великобританії, Греції, Японії, Південної Кореї, обʼєднані у неформальний клуб - «Група друзів безпеки журналістів».

31.05.2024 - 17:59 | Дитинство має бути щасливим!

Напередодні Міжнародного дня захисту дітей гуманний хаб «Єднання» Покровської МВА з представниками Бахмутської МВА влаштували дитяче свято.

31.05.2024 - 15:29 | Онлайн-обговорення проблеми забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб

Асоціація міст України провела експертне онлайн-обговорення проблеми забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб. У заході взяли участь представники органів центральної влади, народні депутати та представники місцевого самоврядування.

Останні статті на сайті